Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YOKEDEN SPOR Cat sportif
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Korhan verovert de bal door een tackle van achteren. Neyzen is nu in balbezit. Koçak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koçak krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Erdemoğlu met de inworp. Niğdeliler heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Koçak zijn tegenspeler op de grond. Koçak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

30e minuut.
Niğdeliler is nu in balbezit. Korhan rent richting de bal. Korhan met een sublieme pass. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak geeft een lange en hoge pass. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen haalt uit met een fantastische trap. Tepegöz heeft problemen om de bal te vangen. Çeşmeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu met een sublieme pass. Korhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YOKEDEN SPOR 66%, Cat sportif 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YOKEDEN SPOR - Cat sportif 0:0

55e minuut.
Şenocak passt de bal zonder na te denken. Daar is Ran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korhan probeert naar een medespeler te passen. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen draait met de bal, schiet en ... Çeşmeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ran is nu in balbezit. Artunç onderschept slim de pass. Artunç speelt de bal door. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Şenocak rent richting de bal. Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak passt de bal met de wreef. Neyzen heeft problemen om de bal te vangen. Neyzen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Korhan is nu in balbezit. Korhan probeert naar een medespeler te passen. Neyzen is nu in balbezit. Neyzen draait met de bal, schiet en ... Çeşmeci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Erdemoğlu geeft een hoge lob. Özsoy rent richting de bal. Neyzen onderschept slim de pass. Korhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhan schiet op doel. Çeşmeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Yeneralp geeft een hoge lob. Korhan is nu in balbezit. Korhan passt de bal met de wreef. Hazro heeft problemen om de bal te vangen. Karabacak probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Neyzen passt de bal in één keer door. Korhan rent richting de bal. Ran rent richting de bal. Korhan onderschept slim de pass. Korhan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YOKEDEN SPOR 55%, Cat sportif 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YOKEDEN SPOR - Cat sportif 0:0