Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kasra sikenler FC gokzz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Toksözlü heeft problemen om de bal te vangen. Toksözlü geeft een hoge lob. Rizelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keban verovert de bal door een tackle van achteren. Keban haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rizelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keban onderschept slim de pass. Keban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Başkesen is nu in balbezit. Çermik onderschept slim de pass. Haki maakt een afschuwelijke overtreding. Haki krijgt een gele kaart.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hataylılar trapt de bal weg van het doel. Başkesen kopt de bal weg. Keban is nu in balbezit. Keban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kasra sikenler FC 55%, gokzz 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kasra sikenler FC - gokzz 0:0

51e minuut.
Özsoylu rent richting de bal. Kalkavan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haki. Haki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kalkavan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çermik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Başkesen rent richting de bal. Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Apansız passt de bal met de wreef. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman draait met de bal, schiet en ... Hataylılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
kasra sikenler FC - gokzz 1:0

73e minuut.
Apansız met een sublieme pass. Refikoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utkualan. Utkualan krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Yumurtacı verovert de bal door een tackle van achteren. Yumurtacı speelt de bal door. Keban rent richting de bal. Başkesen is nu in balbezit. Başkesen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Keban rent richting de bal. Çermik rent richting de bal. Keban verovert de bal door een tackle van achteren. Başkesen rent richting de bal. Başkesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman rent richting de bal. Kalkavan is nu in balbezit. Ataman is nu in balbezit. Ataman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Yumurtacı speelt de bal door. Utkualan is nu in balbezit. Utkualan met een sublieme pass. Keban rent richting de bal. Keban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kasra sikenler FC 55%, gokzz 45%.
kasra sikenler FC - gokzz 1:0