Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cat sportif FC CANN
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Özçelik trapt de bal weg van het doel. Yandımoğlu kopt de bal weg. Tola heeft problemen om de bal te vangen. Candar bereikt de bal nog maar net als eerste. Candar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Harran bereikt de bal nog maar net als eerste. Harran passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Yeneralp de bal onder controle te krijgen. Candar rent richting de bal. Candar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cat sportif - FC CANN 0:1

20e minuut.
Daar is Yandımoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candar rent richting de bal. Karabacak is nu in balbezit. Candar verovert de bal door een tackle van achteren. Candar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bileciklioğlu met een harde bal richting middenveld. Korhan kopt de bal weg. Gümüştan is nu in balbezit. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gümüştan is nu in balbezit. Gümüştan geeft een hoge lob. Yetişen heeft problemen om de bal te vangen. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cat sportif 56%, FC CANN 44%.
Cat sportif - FC CANN 0:1

53e minuut.
Klungelig pakt Niğdeliler de bal. Niğdeliler geeft een lange en hoge pass. Daar is Harran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeneralp is nu in balbezit. Yeneralp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Karabacak geeft de bal voor. Yeneralp kopt de bal weg. Korhan rent richting de bal. Korhan schiet op doel. Hataylı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cat sportif - FC CANN 1:1

59e minuut.
Harran onderschept slim de pass. Yandımoğlu is nu in balbezit. Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Yandımoğlu rent richting de bal. Yandımoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nenehatun is nu in balbezit. Neyzen verovert de bal door een tackle van achteren. Neyzen passt de bal zonder na te denken. Korhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhan schiet op doel. Hataylı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kutsar is nu in balbezit. Kutsar passt de bal in één keer door. Artunç rent richting de bal. Yandımoğlu rent richting de bal. Yandımoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cat sportif 48%, FC CANN 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cat sportif - FC CANN 1:1