Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bonfile Spor YOKEDEN SPOR
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Başarır is nu in balbezit. Kirtutmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kirtutmaz speelt de bal door. Zaman is nu in balbezit. Zaman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kirtutmaz is nu in balbezit. Kirtutmaz passt de bal zonder na te denken. Özsoy heeft problemen om de bal te vangen. İlke bereikt de bal nog maar net als eerste. İlke draait met de bal, schiet en ... Çeşmeci bokst de bal weg.

11e minuut.
Güçlü met de inworp. Arabacı is nu in balbezit. Arabacı probeert naar een medespeler te passen. Muhacir is nu in balbezit. Muhacir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonfile Spor - YOKEDEN SPOR 0:1

23e minuut.
Kirtutmaz heeft problemen om de bal te vangen. Hacıbektaşoğulları is nu in balbezit. Kirtutmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kirtutmaz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Klungelig pakt Zaman de bal. Zaman passt de bal in één keer door. İlke is nu in balbezit. İlke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bonfile Spor - YOKEDEN SPOR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonfile Spor 46%, YOKEDEN SPOR 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bonfile Spor - YOKEDEN SPOR 1:1

52e minuut.
Güçlü geeft een lange en hoge pass. Hazro is nu in balbezit. Hazro geeft de bal voor. Erdemir rent richting de bal. Erdemir geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
İlke onderschept slim de pass. Hacıbektaşoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. İlke verovert de bal door een tackle van achteren. Kirtutmaz is nu in balbezit. Kirtutmaz schiet op doel. Çeşmeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonfile Spor 35%, YOKEDEN SPOR 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bonfile Spor - YOKEDEN SPOR 1:1