Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccercirclejerk kasra sikenler FC
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Canan passt de bal in één keer door. Burçak is nu in balbezit. Apansız schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apansız krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Çermik bereikt de bal nog maar net als eerste. Canan verovert de bal door een tackle van achteren. Canan met een sublieme pass. Klungelig pakt Deryadeniz de bal. Deryadeniz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccercirclejerk - kasra sikenler FC 1:0

17e minuut.
Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Apansız probeert naar een medespeler te passen. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soccercirclejerk - kasra sikenler FC 1:1

22e minuut.
Fırtına met een sublieme pass. Alkan is nu in balbezit. Alkan met een sublieme pass. Ataman is nu in balbezit. Ataman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ataman kopt de bal weg. Uluarslan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pamukçu is nu in balbezit. Ataman onderschept slim de pass. Ataman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Balkan haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Yaz de bal. Canan is nu in balbezit. Ataman onderschept slim de pass. Ataman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccercirclejerk 51%, kasra sikenler FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soccercirclejerk - kasra sikenler FC 1:1

47e minuut.
Burçak probeert de bal aan de voet te houden. Balkan is nu in balbezit. Osmanoğlu is nu in balbezit. Balkan onderschept slim de pass. Balkan geeft de bal voor. Nevşehirlioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Balkan met de inworp. Kalkavan is nu in balbezit. Kalkavan geeft een hoge lob. Ataman is nu in balbezit. Ataman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccercirclejerk - kasra sikenler FC 1:2

62e minuut.
Çermik geeft een hoge lob. Refikoğlu is nu in balbezit. Refikoğlu speelt de bal door. Ataman rent richting de bal. Ataman haalt uit met een fantastische trap. Nevşehirlioğlu bokst de bal weg.

64e minuut.
Deryadeniz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apansız. Deryadeniz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vanlı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Demirpençe rent richting de bal. Demirpençe schiet op doel. Fırtına werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soccercirclejerk - kasra sikenler FC 2:2

69e minuut.
Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkavan rent richting de bal. Kalkavan met een sublieme pass. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman schiet op doel. Nevşehirlioğlu bokst de bal weg.

74e minuut.
Asker probeert naar een medespeler te passen. Pamukçu is nu in balbezit. Pamukçu passt de bal in één keer door. Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Uluarslan geeft een lange en hoge pass. Çermik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çermik geeft een hoge lob. Ataman is nu in balbezit. Ataman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccercirclejerk 50%, kasra sikenler FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soccercirclejerk - kasra sikenler FC 2:2