Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 22
  • Stadion: asya Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2310
asya sofi45450
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 23.4
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Ceylanpınar is nu in balbezit. Ozansoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceylanpınar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dimdik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hasanoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kılınçtürk passt de bal zonder na te denken. Töre heeft problemen om de bal te vangen. Töre passt de bal zonder na te denken. Söylemez rent richting de bal. Söylemez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Ceylanpınar met de inworp. Öktü rent richting de bal. Öktü draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nacioğlu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Halkalı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çeşnici bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnici schiet op doel. Bolulular probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
asya - sofi45450 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asya 51%, sofi45450 49%.
asya - sofi45450 0:1

56e minuut.
Onat rent richting de bal. Hasanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kılınçtürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kılınçtürk krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Çeşnici bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnici passt de bal zonder na te denken. Nacioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Nacioğlu geeft de bal voor. Töre springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Kılınçtürk is nu in balbezit. Çeşnici bereikt de bal nog maar net als eerste. Fistanlı rent richting de bal. Çeşnici verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşnici geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
asya - sofi45450 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asya 48%, sofi45450 52%.
asya - sofi45450 0:2