Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kınıkspor aksaray spor 1967
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Yunal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hakkarilioğlu met een snelle inworp. Tenekeci is nu in balbezit. Tenekeci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kınıkspor - aksaray spor 1967 0:1

14e minuut.
Zanoğlu controleert de bal met de borst. Yardım verovert de bal door een tackle van achteren. Ondokuzmayıs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urallı is nu in balbezit. Urallı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Malatyalılar kan de bal niet met de borst controleren. Tenekeci is nu in balbezit. Tenekeci draait met de bal, schiet en ... Dicle is nu in balbezit. Dicle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yardım rent richting de bal. Yardım geeft een hoge lob. Urallı kopt de bal weg. Kazak rent richting de bal. Kazak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kınıkspor 37%, aksaray spor 1967 63%.
Kınıkspor - aksaray spor 1967 0:1

53e minuut.
Zanoğlu rent richting de bal. Kazak rent richting de bal. Kazak passt de bal in één keer door. Ondokuzmayıs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondokuzmayıs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Hakkarilioğlu met de inworp. Tenekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci geeft een hoge lob. Malatyalılar rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Aşık rent richting de bal. Urallı rent richting de bal. Zanoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kınıkspor 42%, aksaray spor 1967 58%.
Kınıkspor - aksaray spor 1967 0:1