Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 22
  • Stadion: HaBron Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2475
HaBron MSK 3
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Kızılkan rent richting de bal. Kızılkan passt de bal zonder na te denken. Devrimoğlu rent richting de bal. Çınarcık onderschept slim de pass. Çınarcık schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Özertem met een sublieme pass. Dokuzeylül bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dink. Dink krijgt een gele kaart. Dokuzeylül wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dokuzeylül kan niet meer verder spelen. Nazyapmaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaBron 44%, MSK 3 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HaBron - MSK 3 0:0

57e minuut.
Türkkan rent richting de bal. Türkkan geeft de bal voor. Şen rent richting de bal. Cavcav onderschept slim de pass. Cavcav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Atıcı onderschept slim de pass. Atıcı geeft de bal voor. Keskindiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav onderschept slim de pass. Cavcav draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Türkkan is nu in balbezit. Özertem is nu in balbezit. Özertem speelt de bal door. Cavcav rent richting de bal. Cavcav draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HaBron - MSK 3 0:1

79e minuut.
Keskindiş geeft de bal voor. Devrimoğlu is nu in balbezit. Çınarcık verovert de bal door een tackle van achteren. Baykan is nu in balbezit. Baykan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Keskindiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kış is nu in balbezit. Kış passt de bal met de wreef. Halat bereikt de bal nog maar net als eerste. Halat geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Özertem passt de bal zonder na te denken. Dink bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. Boğazlı probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HaBron 47%, MSK 3 53%.
HaBron - MSK 3 0:1