Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karayazı Gençler Gücü Çeltikçi Spor Klübü
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Kütahyalı geeft de bal voor. Inworp. Ceyhan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balıkesirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkesirli draait met de bal, schiet en ... Dumanalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Doeltrap. Dedehayır trapt de bal weg van het doel. Eskitoprak kopt de bal weg. Aykaç rent richting de bal. Aykaç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Yutkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltun verovert de bal door een tackle van achteren. Eskitoprak begaat een overtreding. Eskitoprak krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Tuncelililer met een snelle inworp. Borazan is nu in balbezit. Balıkesirli verovert de bal door een tackle van achteren. Balıkesirli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
İlalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkesirli is nu in balbezit. Balıkesirli passt de bal zonder na te denken. İlalan bereikt de bal nog maar net als eerste. İlalan draait met de bal, schiet en ... Dumanalmaz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karayazı Gençler Gücü 57%, Çeltikçi Spor Klübü 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karayazı Gençler Gücü - Çeltikçi Spor Klübü 0:0

51e minuut.
Borazan probeert naar een medespeler te passen. Burkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Seba begaat een overtreding. Seba krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kütahyalı is nu in balbezit. Balıkesirli verovert de bal door een tackle van achteren. İlalan rent richting de bal. İlalan draait met de bal, schiet en ... Dumanalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Özbilgin geeft de bal voor. Klungelig pakt Aykaç de bal. Dedehayır is nu in balbezit. Aykaç verovert de bal door een tackle van achteren. Aykaç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aykaç verovert de bal door een tackle van achteren. Yutkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Aykaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Aykaç schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Karayazı Gençler Gücü - Çeltikçi Spor Klübü 1:0

88e minuut.
Salkım probeert naar een medespeler te passen. Balıkesirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkesirli met een sublieme pass. İlalan is nu in balbezit. İlalan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dumanalmaz trapt de bal weg. Özbilgin kopt de bal weg. Balıkesirli rent richting de bal. Balıkesirli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kütahyalı de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Dumanalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karayazı Gençler Gücü 45%, Çeltikçi Spor Klübü 55%.
Karayazı Gençler Gücü - Çeltikçi Spor Klübü 1:0