Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sofi45450 Gürgentepe Gençler Gücü
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Yalova is nu in balbezit. Yalova met een sublieme pass. Yanal rent richting de bal. Yanal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sofi45450 - Gürgentepe Gençler Gücü 0:1

11e minuut.
Taşkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıran geeft een hoge lob. Yanal is nu in balbezit. Yanal haalt uit met een fantastische trap. Yeğin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sofi45450 - Gürgentepe Gençler Gücü 0:2

13e minuut.
Ozansoy is nu in balbezit. Ozansoy met een sublieme pass. Onat heeft problemen om de bal te vangen. Yanal is nu in balbezit. Yanal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nacioğlu kopt de bal weg. Kılınçtürk probeert de bal aan de voet te houden. Yalova tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yalova krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kılınçtürk onderschept slim de pass. Kılınçtürk geeft een lange en hoge pass. Adıtemiz rent richting de bal. Söylemez onderschept slim de pass. Söylemez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Töre verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşnici is nu in balbezit. Taşkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnici verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşnici geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kılınçtürk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gücenmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yalova is nu in balbezit. Yalova draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Kılınçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Taşkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkıran speelt de bal door. Çorumluoğlu speelt de bal door. Yanal rent richting de bal. Yanal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Taşkıran is nu in balbezit. Çeşnici is nu in balbezit. Çeşnici met een sublieme pass. Söylemez is nu in balbezit. Söylemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sofi45450 - Gürgentepe Gençler Gücü 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sofi45450 60%, Gürgentepe Gençler Gücü 40%.
sofi45450 - Gürgentepe Gençler Gücü 1:2

62e minuut.
Adıtemiz geeft een hoge lob. Inworp. Azar met de inworp. Kılınçtürk is nu in balbezit. Kılınçtürk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tankut rent richting de bal. Töre onderschept slim de pass. Töre geeft een lange en hoge pass. Söylemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Söylemez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Söylemez is nu in balbezit. Söylemez geeft de bal voor. Töre bereikt de bal nog maar net als eerste. Töre haalt uit met een fantastische trap. Gözalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sofi45450 - Gürgentepe Gençler Gücü 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sofi45450 44%, Gürgentepe Gençler Gücü 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sofi45450 - Gürgentepe Gençler Gücü 2:2