Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seferihisar Türk Gücü HaBron
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Mezarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dink verovert de bal door een tackle van achteren. Dink speelt de bal door. Şentürk rent richting de bal. Şentürk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Tuğracıbaşı rent richting de bal. Şen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuğracıbaşı raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuğracıbaşı zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Özlü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seferihisar Türk Gücü - HaBron 1:0

11e minuut.
Boğazlı geeft de bal voor. Baykan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kütahyalılar de bal onder controle te krijgen. Gazcı rent richting de bal. Gazcı geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Önder passt de bal in één keer door. Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı passt de bal zonder na te denken. Şentürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Şentürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Önder passt de bal met de wreef. Dink is nu in balbezit. Mezarcı onderschept slim de pass. Mezarcı geeft een lange en hoge pass. Şentürk krijgt zijn hoofd ertegen. Özlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Gazcı speelt de bal door. Gülaçar rent richting de bal. Gülaçar geeft een lange en hoge pass. Şentürk rent richting de bal. Şentürk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seferihisar Türk Gücü 38%, HaBron 62%.
Seferihisar Türk Gücü - HaBron 1:0

61e minuut.
Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Şentürk rent richting de bal. Keskindiş is nu in balbezit. Şentürk onderschept slim de pass. Şentürk draait met de bal, schiet en ... Özlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Tuğracıbaşı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kahveci komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Mezarcı geeft de bal voor. Şen probeert de bal aan de voet te houden. Şentürk is nu in balbezit. Şentürk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seferihisar Türk Gücü - HaBron 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seferihisar Türk Gücü 35%, HaBron 65%.
Seferihisar Türk Gücü - HaBron 2:0