Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
25 Erzurum Kınıkspor
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 21
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


26e minuut.
Çoban passt de bal met de wreef. Kovancılar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yardım. Yardım krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kovancılar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Başkomiser met een snel genomen vrije trap. Akköprü probeert naar een medespeler te passen. Alex kopt de bal weg. Kış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kış draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Yunal passt de bal zonder na te denken. Yardım rent richting de bal. Yardım geeft een hoge lob. Urallı is nu in balbezit. Urallı geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 25 Erzurum 47%, Kınıkspor 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
25 Erzurum - Kınıkspor 0:0

48e minuut.
Alemdaroğlu rent richting de bal. Kış onderschept slim de pass. Kış passt de bal zonder na te denken. Çoban rent richting de bal. Çoban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Urallı is nu in balbezit. Urallı passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Başkesen de bal onder controle te krijgen. Özdem is nu in balbezit. Özdem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Urallı rent richting de bal. Alex rent richting de bal. Alex geeft een lange en hoge pass. Çoban is nu in balbezit. Çoban haalt uit met een fantastische trap. Akköprü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 25 Erzurum 46%, Kınıkspor 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
25 Erzurum - Kınıkspor 0:0