Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gençlerbirliği Futbol Klübü 25 Erzurum
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Sakaryalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin rent richting de bal. Sakaryalı is nu in balbezit. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Başkesen is nu in balbezit. Başkesen geeft een hoge lob. Inworp. Karabulut met een snelle inworp. Erdin geeft een lange en hoge pass. Gürseler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Sakaryalı rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gençlerbirliği Futbol Klübü - 25 Erzurum 1:0

11e minuut.
Kış probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çoban de bal. Sakaryalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakaryalı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tunç heeft problemen om de bal te vangen. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gençlerbirliği Futbol Klübü - 25 Erzurum 2:0

12e minuut.
Sakaryalı onderschept slim de pass. Erdin rent richting de bal. Erdin passt de bal met de wreef. Karabulut rent richting de bal. Karabulut geeft een hoge lob. Gürseler bokst de bal weg.

23e minuut.
Bileciklioğlu rent richting de bal. Bileciklioğlu passt de bal met de wreef. Daar is Sakaryalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Yanıkses bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanıkses met een sublieme pass. Sakaryalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Başkomiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin onderschept slim de pass. Sakaryalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdin is nu in balbezit. Erdin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Çoban passt de bal in één keer door. Daar is Yanıkses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kış bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Dönmezer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çekin met de inworp. Kış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kış geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Alex met een sublieme pass. Kış is nu in balbezit. Kış probeert naar een medespeler te passen. Çoban rent richting de bal. Çoban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gençlerbirliği Futbol Klübü - 25 Erzurum 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gençlerbirliği Futbol Klübü 47%, 25 Erzurum 53%.
Gençlerbirliği Futbol Klübü - 25 Erzurum 2:1

47e minuut.
Klungelig pakt Başkomiser de bal. Başkomiser met een sublieme pass. Daar is Çoban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çoban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gençlerbirliği Futbol Klübü - 25 Erzurum 2:2

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Şanlı niet meer kan verder spelen. Darende komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kovancılar kopt de bal weg. Güvez probeert de bal met de borst te controleren. Kış verovert de bal door een tackle van achteren. Çoban is nu in balbezit. Çoban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gençlerbirliği Futbol Klübü 60%, 25 Erzurum 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gençlerbirliği Futbol Klübü - 25 Erzurum 2:2