Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurtköy Gücü FC 25 Erzurum
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Kilisliler is nu in balbezit. Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiray rent richting de bal. Demiray schiet op doel. Demiray probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Demiray speelt de bal door. Kilisliler rent richting de bal. Kilisliler passt de bal zonder na te denken. Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Çayırlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Başkomiser. Çayırlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Çayırlı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Tunç de bal. Tekerlekçi is nu in balbezit. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Çanakkaleliler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çekin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demiray rent richting de bal. Demiray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Baykan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykan passt de bal met de wreef. Tekerlekçi rent richting de bal. Tekerlekçi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurtköy Gücü FC - 25 Erzurum 1:0

36e minuut.
Kılıççı geeft een hoge lob. Inworp. Uşaklıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baykan is nu in balbezit. Baykan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gürseler trapt de bal weg. Daar is Kilisliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiray onderschept slim de pass. Demiray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Uşaklıoğlu rent richting de bal. Kılıççı is nu in balbezit. Uşaklıoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uşaklıoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtköy Gücü FC 54%, 25 Erzurum 46%.
Kurtköy Gücü FC - 25 Erzurum 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurtköy Gücü FC 42%, 25 Erzurum 58%.
Kurtköy Gücü FC - 25 Erzurum 1:0