Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:13
  • Competitiewedstrijd: League V 22
  • Stadion: asya Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2052
asya aksaray spor 1967
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Dimdik verovert de bal door een tackle van achteren. Altuğra begaat een overtreding. Dimdik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dimdik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hasanoğlu rent richting de bal. Hasanoğlu schiet op doel. Karlık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Esen passt de bal in één keer door. Fistanlı geeft een hoge lob. Balkansoy is nu in balbezit. Hasanoğlu onderschept slim de pass. Hasanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tenekeci met een sublieme pass. Fistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicle onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dicle de bal. Dicle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
asya - aksaray spor 1967 0:1

22e minuut.
Esen met een snelle inworp. Konyalı rent richting de bal. Met opzet legt Öktü zijn tegenspeler op de grond. Öktü krijgt een gele kaart.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Düzceliler met de inworp. Öktü probeert naar een medespeler te passen. Hasanoğlu is nu in balbezit. Hasanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
asya - aksaray spor 1967 1:1

29e minuut.
Tenekeci verovert de bal door een tackle van achteren. Tenekeci speelt de bal door. Kırıkkaleli rent richting de bal. Öktü onderschept slim de pass. Öktü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kırıkkaleli rent richting de bal. Kırıkkaleli passt de bal zonder na te denken. Altuğra is nu in balbezit. Hasanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hasanoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asya 49%, aksaray spor 1967 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asya - aksaray spor 1967 1:1

56e minuut.
Vurduk is nu in balbezit. Vurduk passt de bal zonder na te denken. Erdener rent richting de bal. Hasanoğlu onderschept slim de pass. Hasanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Erdener probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hasanoğlu rent richting de bal. Hasanoğlu schiet op doel. Çamcı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
asya - aksaray spor 1967 2:1

83e minuut.
Fistanlı is nu in balbezit. Fistanlı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kırıkkaleli de bal. Düzceliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Düzceliler draait met de bal, schiet en ... Karlık probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asya 55%, aksaray spor 1967 45%.
asya - aksaray spor 1967 2:1