Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aktaş SK HaBron
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen hopeless


20e minuut.
Atkın rent richting de bal. Çınarcık rent richting de bal. Çınarcık draait met de bal, schiet en ... Sefer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - HaBron 0:1

23e minuut.
Deveci rent richting de bal. Deveci met een sublieme pass. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Özlü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aktaş SK - HaBron 1:1

36e minuut.
Kermes rent richting de bal. Kermes passt de bal in één keer door. Engin met een sublieme pass. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - HaBron 2:1

41e minuut.
Atkın passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deveci de bal. Deveci met een sublieme pass. Kermes rent richting de bal. Kermes geeft een lange en hoge pass. Özlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Şen geeft de bal voor. Inworp. Kermes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Engin is nu in balbezit. Engin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aktaş SK 43%, HaBron 57%.
Aktaş SK - HaBron 2:1

69e minuut.
Kurbağa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kısakürek met een snelle inworp. Engin rent richting de bal. Engin schiet op doel. Özlü bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - HaBron 3:1

75e minuut.
Mizrahi geeft de bal voor. Keskindiş kopt de bal weg. Kulp heeft problemen om de bal te vangen. Baykan rent richting de bal. Baykan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aktaş SK - HaBron 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aktaş SK 52%, HaBron 48%.
Aktaş SK - HaBron 3:2