Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozova Spor Klübü Sarıkaya Türk Gücü
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Genç speelt de bal door. Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraçoğlu onderschept slim de pass. Saraçoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Genç onderschept slim de pass. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala heeft problemen om de bal te vangen. Genç rent richting de bal. Genç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pala kopt de bal weg. Akabey bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belenbay. Belenbay krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Saraçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıbadem onderschept slim de pass. Pala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümerli is nu in balbezit. Sümerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Topaloğlu de bal. Akabey rent richting de bal. Kırşehirlioğlu rent richting de bal. Akabey verovert de bal door een tackle van achteren. Akabey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozova Spor Klübü 42%, Sarıkaya Türk Gücü 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bozova Spor Klübü - Sarıkaya Türk Gücü 0:0

46e minuut.
Genç onderschept slim de pass. Genç passt de bal in één keer door. Pala rent richting de bal. Saraçoğlu onderschept slim de pass. Saraçoğlu haalt uit met een fantastische trap. Apak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Karamanlılar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pala rent richting de bal. Pala probeert naar een medespeler te passen. Akabey is nu in balbezit. Akabey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pala is nu in balbezit. Kırşehirlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pala maakt een afschuwelijke overtreding. Pala krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Pala onderschept slim de pass. Pala passt de bal met de wreef. Akabey is nu in balbezit. Akabey schiet op doel. Süral werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozova Spor Klübü - Sarıkaya Türk Gücü 0:1

56e minuut.
Çakı met een sublieme pass. Yeşilsönmez probeert de bal aan de voet te houden. Bozkurt speelt de bal door. Topaloğlu rent richting de bal. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ... Süral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Yeşilsönmez speelt de bal door. Bozkurt is nu in balbezit. Belenbay maakt een afschuwelijke overtreding. Belenbay krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bozkurt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Pala met een sublieme pass. Kırşehirlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırşehirlioğlu met een sublieme pass. Saraçoğlu is nu in balbezit. Saraçoğlu draait met de bal, schiet en ... Apak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Genç met een sublieme pass. Sümerli is nu in balbezit. Ormancı is nu in balbezit. Sümerli verovert de bal door een tackle van achteren. Sümerli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozova Spor Klübü 50%, Sarıkaya Türk Gücü 50%.
Bozova Spor Klübü - Sarıkaya Türk Gücü 0:1