Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yerköy Tayyipspor Kurşunlu Belediye Spor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 23.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sağlamsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Bademci is nu in balbezit. Bademci passt de bal zonder na te denken. Kısakürek rent richting de bal. Kısakürek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aydoğdu rent richting de bal. Bademci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bademci speelt de bal door. Kısakürek is nu in balbezit. Kısakürek schiet op doel. Oğuzeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Kısakürek de bal. Aydoğdu rent richting de bal. Elalmaz is nu in balbezit. Aydoğdu rent richting de bal. Aydoğdu draait met de bal, schiet en ... Oğuzeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kutsalmış rent richting de bal. Dor onderschept slim de pass. Dor met een sublieme pass. Kısakürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kısakürek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yerköy Tayyipspor - Kurşunlu Belediye Spor 0:1

29e minuut.
Dor is nu in balbezit. Kutsalmış onderschept slim de pass. Kutsalmış probeert naar een medespeler te passen. Payas is nu in balbezit. Payas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Aydoğdu de bal. Kısakürek rent richting de bal. Koç is nu in balbezit. Kısakürek onderschept slim de pass. Kısakürek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yerköy Tayyipspor 48%, Kurşunlu Belediye Spor 52%.
Yerköy Tayyipspor - Kurşunlu Belediye Spor 0:1

80e minuut.
Özbilgiç probeert naar een medespeler te passen. Aydoğdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydoğdu speelt de bal door. Kısakürek is nu in balbezit. Kısakürek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yerköy Tayyipspor 44%, Kurşunlu Belediye Spor 56%.
Yerköy Tayyipspor - Kurşunlu Belediye Spor 0:1