Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çamaş Türk Gücü Onikişubat Spor Klübü
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


25e minuut.
Topaloğlu rent richting de bal. Ustaoğlu onderschept slim de pass. Met opzet legt Ekinözü zijn tegenspeler op de grond. Ekinözü krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Türköne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkadım zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gürkan heeft problemen om de bal te vangen. Gürkan draait met de bal, schiet en ... Alköprü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çınar zal de hoekschop nemen. Demirefe heeft problemen om de bal te vangen. İlkadım bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkadım haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Gürkan onderschept slim de pass. Türköne is nu in balbezit. Gürkan verovert de bal door een tackle van achteren. Kibaradam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaradam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çamaş Türk Gücü - Onikişubat Spor Klübü 1:0

44e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, İlkadım zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Yokolmaz de bal. Kibaradam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaradam draait met de bal, schiet en ... Yokolmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çamaş Türk Gücü 38%, Onikişubat Spor Klübü 62%.
Çamaş Türk Gücü - Onikişubat Spor Klübü 1:0

78e minuut.
Ekinözü is nu in balbezit. Türköne verovert de bal door een tackle van achteren. Türköne passt de bal in één keer door. Bartınlılar is nu in balbezit. Bartınlılar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Türköne rent richting de bal. Ekinözü onderschept slim de pass. Ekinözü met een sublieme pass. Kibaradam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaradam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çamaş Türk Gücü 54%, Onikişubat Spor Klübü 46%.
Çamaş Türk Gücü - Onikişubat Spor Klübü 1:0