Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSMANİYESPOR FK Dursunbey Birlik Spor
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Şahinoğlu is nu in balbezit. Çorum verovert de bal door een tackle van achteren. Çorum passt de bal zonder na te denken. Lut bereikt de bal nog maar net als eerste. Lut haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Şahinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Acaroğlu passt de bal met de wreef. Lut rent richting de bal. Lut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Giresunluoğlu met een sublieme pass. Tekadam met een sublieme pass. Coşkun is nu in balbezit. Mezarcı verovert de bal door een tackle van achteren. Mezarcı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Tekadam de bal. Borazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam onderschept slim de pass. Mezarcı is nu in balbezit. Mezarcı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Doruk trapt de bal weg. Aytemiz kopt de bal weg. Klungelig pakt Tekadam de bal. Mezarcı is nu in balbezit. Mezarcı schiet op doel. Doruk bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Asiltürk geeft de bal voor. Iğdırlıoğlu is nu in balbezit. Mezarcı begaat een overtreding. Mezarcı krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Giresunluoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Mezarcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekadam is nu in balbezit. Tekadam haalt uit met een fantastische trap. Doruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSMANİYESPOR FK - Dursunbey Birlik Spor 1:0

36e minuut.
Taşkıner speelt de bal door. Lut is nu in balbezit. Çorum is nu in balbezit. Çorum schiet op doel. Özenir heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Çorum rent richting de bal. Çorum passt de bal in één keer door. Seven bereikt de bal nog maar net als eerste. Lut onderschept slim de pass. Lut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSMANİYESPOR FK - Dursunbey Birlik Spor 1:1

40e minuut.
İlkeren rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkeren met de inworp. Çorum rent richting de bal. Çorum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Seven geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taşkıner met de inworp. Çorum is nu in balbezit. Çorum geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSMANİYESPOR FK 47%, Dursunbey Birlik Spor 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSMANİYESPOR FK - Dursunbey Birlik Spor 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt Çorum de bal. Adıyamanlılar rent richting de bal. Aytemiz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Aytemiz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aytemiz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Doruk trapt de bal weg van het doel. Gökalp kopt de bal weg. Borazan heeft problemen om de bal te vangen. Tekadam is nu in balbezit. Tekadam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Asiltürk met een snelle inworp. Tekadam geeft een lange en hoge pass. Soysal rent richting de bal. Soysal geeft een lange en hoge pass. Doruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSMANİYESPOR FK 36%, Dursunbey Birlik Spor 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSMANİYESPOR FK - Dursunbey Birlik Spor 1:1