Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yerköy Tayyipspor Bozova Spor Klübü
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Elalmaz is nu in balbezit. Elalmaz passt de bal zonder na te denken. Payas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsalmış draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Saman probeert naar een medespeler te passen. Kahraman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutsalmış is nu in balbezit. Kutsalmış geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Yosunoğlu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Saman geeft een hoge lob. İzbırakmaz kopt de bal weg. Kırşehirlioğlu rent richting de bal. Kutsalmış is nu in balbezit. Kutsalmış schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yerköy Tayyipspor 50%, Bozova Spor Klübü 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yerköy Tayyipspor - Bozova Spor Klübü 0:0

56e minuut.
Dedeoğlu geeft de bal voor. Çorumlu kopt de bal weg. Genç rent richting de bal. Genç schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koç de bal onder controle te krijgen. Oğuzeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
İzbırakmaz speelt de bal door. Sümerli is nu in balbezit. Şentürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şentürk krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Saraçoğlu is nu in balbezit. Genç is nu in balbezit. Saraçoğlu is nu in balbezit. Saraçoğlu haalt uit met een fantastische trap. Dedeoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Elalmaz is nu in balbezit. Elalmaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Güleryüz de bal. Payas is nu in balbezit. Payas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yerköy Tayyipspor 43%, Bozova Spor Klübü 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yerköy Tayyipspor - Bozova Spor Klübü 0:0