Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dursunbey Birlik Spor Çamaş Türk Gücü
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Arı rent richting de bal. Ekinözü verovert de bal door een tackle van achteren. Ekinözü probeert naar een medespeler te passen. Gürkan rent richting de bal. Gürkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hergül met een harde bal richting middenveld. Acaroğlu kopt de bal weg. Akaslan probeert de bal aan de voet te houden. Lut is nu in balbezit. Lut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dursunbey Birlik Spor - Çamaş Türk Gücü 1:0

38e minuut.
Topaloğlu onderschept slim de pass. Çorum onderschept slim de pass. Çorum haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Akaslan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dursunbey Birlik Spor - Çamaş Türk Gücü 2:0

45e minuut.
Çorum speelt de bal door. Karahanlı rent richting de bal. Lut maakt een afschuwelijke overtreding. Lut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dursunbey Birlik Spor 37%, Çamaş Türk Gücü 63%.
Dursunbey Birlik Spor - Çamaş Türk Gücü 2:0

54e minuut.
Topaloğlu met een sublieme pass. Acaroğlu rent richting de bal. Acaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Lut rent richting de bal. Lut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Taşkıner is nu in balbezit. Taşkıner geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kurt de bal onder controle te krijgen. Çorum is nu in balbezit. Çorum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Karahanlı speelt de bal door. Arı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gürkan zijn tegenspeler op de grond. Gürkan krijgt een gele kaart. Arı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kurt is nu in balbezit. Kurt geeft een lange en hoge pass. Coşkun probeert de bal met de borst te controleren. Kibaradam bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaradam haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dursunbey Birlik Spor 39%, Çamaş Türk Gücü 61%.
Dursunbey Birlik Spor - Çamaş Türk Gücü 2:0