Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletico Magyørtas SČ Yerköy Tayyipspor
451 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Erdoğan onderschept slim de pass. Yeğin bereikt de bal nog maar net als eerste. Elalmaz geeft de bal voor. Gülselam is nu in balbezit. Gülselam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Patikçi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutsalmış is nu in balbezit. Karga begaat een overtreding. Karga krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kutsalmış verovert de bal door een tackle van achteren. Kutsalmış probeert naar een medespeler te passen. Payas is nu in balbezit. Payas haalt uit met een fantastische trap. İytaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Payas bereikt de bal nog maar net als eerste. Payas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Magyørtas SČ - Yerköy Tayyipspor 0:1

19e minuut.
Erdoğan probeert naar een medespeler te passen. Payas heeft problemen om de bal te vangen. Payas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Magyørtas SČ - Yerköy Tayyipspor 0:2

24e minuut.
Elalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yeğin verovert de bal door een tackle van achteren. Yeğin speelt de bal door. Erdoğan rent richting de bal. Erdoğan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sarp geeft een lange en hoge pass. Bilgen kopt de bal weg. Klungelig pakt Yeğin de bal. Erdoğan rent richting de bal. Erdoğan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Yeğin is nu in balbezit. Kutsalmış onderschept slim de pass. Kutsalmış passt de bal in één keer door. Payas rent richting de bal. Payas draait met de bal, schiet en ... Türköne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Saman bereikt de bal nog maar net als eerste. Saman geeft een lange en hoge pass. Daar is İytaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payas is nu in balbezit. Payas draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Magyørtas SČ 57%, Yerköy Tayyipspor 43%.
Athletico Magyørtas SČ - Yerköy Tayyipspor 0:2

58e minuut.
Klungelig pakt Elalmaz de bal. Yeğin rent richting de bal. Yeğin speelt de bal door. Erdoğan rent richting de bal. Erdoğan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico Magyørtas SČ - Yerköy Tayyipspor 1:2

79e minuut.
Saklambaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Saman verovert de bal door een tackle van achteren. Saman met een sublieme pass. Payas rent richting de bal. Payas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Erdoğan geeft een hoge lob. Gülselam rent richting de bal. Saman maakt een afschuwelijke overtreding. Saman is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico Magyørtas SČ 43%, Yerköy Tayyipspor 57%.
Athletico Magyørtas SČ - Yerköy Tayyipspor 1:2