Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
besiktasimm Athletico Magyørtas SČ
Normal Tactiek 451
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Sarp is nu in balbezit. Alaslan verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Burçak ... Strafschop! Alaslan raakt geblesseerd tijdens het duel. Alaslan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Türköne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Alaslan rent richting de bal. Alaslan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
besiktasimm - Athletico Magyørtas SČ 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt İytaş de bal. Alaslan rent richting de bal. Alaslan passt de bal in één keer door. Elma bereikt de bal nog maar net als eerste. Elma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sandalcı geeft een hoge lob. Inworp. Uçar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gülselam is nu in balbezit. Gülselam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
besiktasimm - Athletico Magyørtas SČ 1:1

17e minuut.
Özertem probeert naar een medespeler te passen. Burçak bereikt de bal nog maar net als eerste. Burçak geeft een lange en hoge pass. Erdoğan is nu in balbezit. Erdoğan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Yaşayan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Elma bereikt de bal nog maar net als eerste. Elma haalt uit met een fantastische trap. Burçak heeft problemen om de bal te vangen. Elma rent richting de bal. Elma schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Kütük geeft de bal voor. İytaş rent richting de bal. Elma verovert de bal door een tackle van achteren. Elma schiet op doel. Türköne probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sarp passt de bal in één keer door. Yeğin is nu in balbezit. Yeğin geeft de bal voor. Erdoğan rent richting de bal. Erdoğan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ayla geeft een lange en hoge pass. Adana speelt de bal door. Yenikonak is nu in balbezit. Elma rent richting de bal. Elma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Kütük bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütük speelt de bal door. Elma bereikt de bal nog maar net als eerste. Elma haalt uit met een fantastische trap. Türköne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: besiktasimm 48%, Athletico Magyørtas SČ 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
besiktasimm - Athletico Magyørtas SČ 1:1

60e minuut.
Gülselam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Erdoğan de bal. Ayla rent richting de bal. Erdoğan verovert de bal door een tackle van achteren. Erdoğan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alaslan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert İytaş de bal onder controle te krijgen. Burçak rent richting de bal. Elma verovert de bal door een tackle van achteren. Elma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gülselam speelt de bal door. Yeğin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankaralıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeğin onderschept slim de pass. Yeğin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: besiktasimm 38%, Athletico Magyørtas SČ 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
besiktasimm - Athletico Magyørtas SČ 1:1