Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc bitirici SİNOPBİRLİK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Balım met een sublieme pass. Aşkın rent richting de bal. Feke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aşkın is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Balım neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Oktay bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın verovert de bal door een tackle van achteren. Feke is nu in balbezit. Aşkın verovert de bal door een tackle van achteren. Aşkın schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aşkın is nu in balbezit. Aşkın schiet op doel. Gölbaşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Zonguldaklılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aşkın rent richting de bal. Aşkın draait met de bal, schiet en ... Gölbaşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kutlamış is nu in balbezit. Güngöz is nu in balbezit. Güngöz geeft een lange en hoge pass. Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Güngöz passt de bal zonder na te denken. Karamurat is nu in balbezit. Karamurat geeft een hoge lob. Akgün rent richting de bal. Akgün geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Balım onderschept slim de pass. Beşerler onderschept slim de pass. Beşerler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aşkın de bal. Aşkın draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bitirici 38%, SİNOPBİRLİK 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc bitirici - SİNOPBİRLİK 0:0

51e minuut.
Zonguldaklılar passt de bal zonder na te denken. Sinopluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Düziçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinopluoğlu rent richting de bal. Sinopluoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Akgün speelt de bal door. Aşkın probeert de bal aan de voet te houden. Feke rent richting de bal. Aşkın verovert de bal door een tackle van achteren. Aşkın haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bitirici - SİNOPBİRLİK 1:0

74e minuut.
Zonguldaklılar is nu in balbezit. Muşlular is nu in balbezit. Muşlular met een sublieme pass. Sinopluoğlu is nu in balbezit. Sinopluoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Muşlular verovert de bal door een tackle van achteren. Balım rent richting de bal. Balım met een sublieme pass. Aşkın is nu in balbezit. Aşkın draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Aşkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşerler rent richting de bal. Güngöz is nu in balbezit. Güngöz draait met de bal, schiet en ... Aşkın probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bitirici - SİNOPBİRLİK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bitirici 52%, SİNOPBİRLİK 48%.
Fc bitirici - SİNOPBİRLİK 2:0