Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:13
  • Competitiewedstrijd: League V 24
  • Stadion: Özlüce Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1311
Özlüce besiktasimm
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Uysal heeft problemen om de bal te vangen. Elma is nu in balbezit. Uysal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alaslan neemt zijn aanloop. Yardım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alaslan rent richting de bal. Alaslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Özlüce - besiktasimm 0:1

14e minuut.
Arsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaslan verovert de bal door een tackle van achteren. Alaslan passt de bal zonder na te denken. Elma bereikt de bal nog maar net als eerste. Elma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vural met een sublieme pass. Klungelig pakt Uysal de bal. Elma is nu in balbezit. Elma draait met de bal, schiet en ... Yardım maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Özlüce - besiktasimm 0:2

28e minuut.
Özertem passt de bal zonder na te denken. Vural rent richting de bal. Vural geeft een lange en hoge pass. Adana bereikt de bal nog maar net als eerste. Adana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yedisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütük tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yedisoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Çakı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Yaşayan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Özlüce - besiktasimm 1:2

37e minuut.
Elma is nu in balbezit. Şenadam is nu in balbezit. Şenadam met een sublieme pass. Yedisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedisoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Özlüce 38%, besiktasimm 62%.
Özlüce - besiktasimm 1:2

61e minuut.
Şenadam rent richting de bal. Alaslan onderschept slim de pass. Alaslan met een sublieme pass. Elma rent richting de bal. Elma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Özlüce - besiktasimm 1:3

66e minuut.
Ankaralıoğlu geeft een lange en hoge pass. Alaslan is nu in balbezit. Alaslan passt de bal zonder na te denken. Daar is Elma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elma schiet op doel. De bal raakt de paal. Özerdem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fırtına komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fırtına met een sublieme pass. Çakı is nu in balbezit. Çakı speelt de bal door. Yedisoy is nu in balbezit. Yedisoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Özlüce 42%, besiktasimm 58%.
Özlüce - besiktasimm 1:3