Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YOMRASPOR Athletico Magyørtas SČ
Normal Tactiek 451
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Yüce geeft een lange en hoge pass. Yakut geeft de bal voor. Karamurad heeft problemen om de bal te vangen. Sarp bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Karamurad neemt de hoekschop. Gülselam kopt de bal weg. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yüce bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüce draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Şenses onderschept slim de pass. Şenses passt de bal met de wreef. Erenoğlu is nu in balbezit. Erenoğlu schiet op doel. İytaş probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Erdoğan onderschept slim de pass. Yeğin rent richting de bal. Yeğin probeert naar een medespeler te passen. Bilgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yeğin geeft een lange en hoge pass. Gülselam probeert de bal aan de voet te houden. Aktimuroğlu is nu in balbezit. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu schiet op doel. Türköne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Beşler geeft een hoge lob. Gülselam rent richting de bal. Gülselam passt de bal zonder na te denken. Erdoğan rent richting de bal. Erdoğan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bilgen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uçar komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Burdur speelt de bal door. Şenses rent richting de bal. Sarp is nu in balbezit. Şenses onderschept slim de pass. Şenses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YOMRASPOR 46%, Athletico Magyørtas SČ 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YOMRASPOR - Athletico Magyørtas SČ 0:0

50e minuut.
Karamurad is nu in balbezit. Karamurad speelt de bal door. Ethemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdoğan onderschept slim de pass. Erdoğan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Yakut met een sublieme pass. Gülselam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aktimuroğlu. Gülselam moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gülselam kan niet meer verder spelen. Parlak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YOMRASPOR 52%, Athletico Magyørtas SČ 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YOMRASPOR - Athletico Magyørtas SČ 0:0