Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geyve Gençler Gücü Tercan Belediye Spor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Reyhanlı met een snelle inworp. Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk probeert naar een medespeler te passen. Yarımay bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarımay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Horoz is nu in balbezit. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis speelt de bal door. Yarımay is nu in balbezit. Yarımay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geyve Gençler Gücü - Tercan Belediye Spor 1:0

16e minuut.
Eryiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horoz. Eryiğit is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yarımay is nu in balbezit. Çakıl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yarımay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yarımay kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Aksaraylı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Atsız met een snelle inworp. Ağatürk probeert naar een medespeler te passen. Atsız bereikt de bal nog maar net als eerste. Atsız geeft de bal voor. Yarımay springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geyve Gençler Gücü 47%, Tercan Belediye Spor 53%.
Geyve Gençler Gücü - Tercan Belediye Spor 1:0

51e minuut.
Ağatürk is nu in balbezit. Ağatürk met een sublieme pass. Yarımay rent richting de bal. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ağatürk passt de bal zonder na te denken. Yarımay is nu in balbezit. Ağızlı rent richting de bal. Yarımay verovert de bal door een tackle van achteren. Yarımay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ağatürk onderschept slim de pass. Adanalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Adanalıoğlu met een sublieme pass. Abasıyanık is nu in balbezit. Abasıyanık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geyve Gençler Gücü 52%, Tercan Belediye Spor 48%.
Geyve Gençler Gücü - Tercan Belediye Spor 1:0