Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almus Spor FK meritroyale
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


37e minuut.
Zırhçıbaşı rent richting de bal. Beyaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zırhçıbaşı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Türkay met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Elazığlıoğlu de bal. Elazığlıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Karadeniz is nu in balbezit. Karadeniz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - meritroyale 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almus Spor FK 52%, meritroyale 48%.
Almus Spor FK - meritroyale 0:1

61e minuut.
Kibar onderschept slim de pass. Kibar geeft een hoge lob. Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Elazığlıoğlu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Altınyol met de inworp. Bolu is nu in balbezit. Bolu geeft de bal voor. Peçenek geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Zırhçıbaşı geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kekseler de bal. Karadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadeniz schiet op doel. Peynircioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - meritroyale 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almus Spor FK 52%, meritroyale 48%.
Almus Spor FK - meritroyale 0:2