Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çekmeköy Spor Klübü ŞANLIURFASPOR1
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Sirmen rent richting de bal. Sirmen met een sublieme pass. Gözüaçık probeert naar een medespeler te passen. Morköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Morköy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Polonez bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonez probeert naar een medespeler te passen. Morköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Morköy schiet op doel. Özbir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çekmeköy Spor Klübü - ŞANLIURFASPOR1 1:0

20e minuut.
Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık met een sublieme pass. Altın rent richting de bal. Morköy rent richting de bal. Morköy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çekmeköy Spor Klübü - ŞANLIURFASPOR1 2:0

26e minuut.
Morköy heeft problemen om de bal te vangen. Altın rent richting de bal. Altın passt de bal met de wreef. Morköy rent richting de bal. Morköy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil geeft de bal voor. Morköy is nu in balbezit. Morköy draait met de bal, schiet en ... Türkata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Morköy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Altın onderschept slim de pass. Morköy is nu in balbezit. Morköy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bıkmaz kopt de bal weg. Daar is Yemyeşil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin draait met de bal, schiet en ... Hatay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çekmeköy Spor Klübü - ŞANLIURFASPOR1 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çekmeköy Spor Klübü 49%, ŞANLIURFASPOR1 51%.
Çekmeköy Spor Klübü - ŞANLIURFASPOR1 2:1

57e minuut.
Nazyapmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Nazyapmaz speelt de bal door. Sevgin rent richting de bal. Yeşilyurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşilyurt schiet op doel. Paal!

59e minuut.
Balparmak kopt de bal weg. Morköy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirazcı rent richting de bal. Morköy onderschept slim de pass. Morköy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Morköy probeert de bal aan de voet te houden. Türkata bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkata geeft een lange en hoge pass. Sevgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin haalt uit met een fantastische trap. Hatay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çekmeköy Spor Klübü 57%, ŞANLIURFASPOR1 43%.
Çekmeköy Spor Klübü - ŞANLIURFASPOR1 2:1