Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geyve Gençler Gücü BALIKESİR_SPOR
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Reyhanlı met een snelle inworp. Atsız bereikt de bal nog maar net als eerste. Atsız geeft de bal voor. Yiğitoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlan haalt uit met een fantastische trap. İskele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Akşehirli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geyve Gençler Gücü - BALIKESİR_SPOR 0:1

9e minuut.
Yarımay heeft problemen om de bal te vangen. Sermetoğlu is nu in balbezit. Atsız verovert de bal door een tackle van achteren. Yarımay is nu in balbezit. Yarımay draait met de bal, schiet en ... Pideci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Karan speelt de bal door. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit speelt de bal door. Yarımay is nu in balbezit. Yarımay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Günel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günel passt de bal in één keer door. Yiğitoğlan rent richting de bal. Yiğitoğlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geyve Gençler Gücü - BALIKESİR_SPOR 0:2

28e minuut.
Sermetoğlu geeft een hoge lob. Kırıkkalelioğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ağatürk de bal. Çermik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çermik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ortaklar rent richting de bal. Ortaklar probeert naar een medespeler te passen. Balparmak rent richting de bal. Yarımay onderschept slim de pass. Yarımay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Ortaklar met een snelle inworp. Yoldaş speelt de bal door. Yiğitoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geyve Gençler Gücü 52%, BALIKESİR_SPOR 48%.
Geyve Gençler Gücü - BALIKESİR_SPOR 0:2

59e minuut.
Ekşimez geeft een hoge lob. Inworp. Atsız met een snelle inworp. Eryiğit rent richting de bal. Eryiğit passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ortaklar met de inworp. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis passt de bal met de wreef. Eryiğit is nu in balbezit. Eryiğit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geyve Gençler Gücü 44%, BALIKESİR_SPOR 56%.
Geyve Gençler Gücü - BALIKESİR_SPOR 0:2