Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keban S.K. Lalapaşa F.K.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Çatırdatıroğlu passt de bal met de wreef. Yılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boşkenar. Yılmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yılmaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Şalt speelt de bal door. Daar is Kuzucu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çatırdatıroğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çatırdatıroğlu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Pancar onderschept slim de pass. Pancar passt de bal met de wreef. Kuzucu is nu in balbezit. Kuzucu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Çatırdatıroğlu passt de bal met de wreef. Gümüşhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Timsahlar maakt een afschuwelijke overtreding. Timsahlar krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Yılmaz onderschept slim de pass. Yılmaz probeert naar een medespeler te passen. Gümüşhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatırdatıroğlu rent richting de bal. Çatırdatıroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Vurmaz is nu in balbezit. Çatırdatıroğlu onderschept slim de pass. Çatırdatıroğlu passt de bal in één keer door. Gümüşhane heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşhane draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Timsahlar rent richting de bal. Kılıç onderschept slim de pass. Kılıç probeert naar een medespeler te passen. Gümüşhane rent richting de bal. Gümüşhane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Edipoğlu met een sublieme pass. Gümüşhane kopt de bal weg. Çatırdatıroğlu rent richting de bal. Çatırdatıroğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Vurmaz de bal. Çatırdatıroğlu onderschept slim de pass. Çatırdatıroğlu passt de bal in één keer door. Gümüşhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keban S.K. - Lalapaşa F.K. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keban S.K. 54%, Lalapaşa F.K. 46%.
Keban S.K. - Lalapaşa F.K. 0:1

48e minuut.
Gümüşhane bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşhane maakt een afschuwelijke overtreding. Gümüşhane krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kılıç speelt de bal door. Turkalp probeert naar een medespeler te passen. Gümüşhane rent richting de bal. Çatırdatıroğlu is nu in balbezit. Çatırdatıroğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keban S.K. 65%, Lalapaşa F.K. 35%.
Keban S.K. - Lalapaşa F.K. 0:1