Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BALIKESİR_SPOR Tercan Belediye Spor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Ağızlı rent richting de bal. Balparmak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ağızlı. Ağızlı krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Adanalıoğlu speelt de bal door. Şanlıata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekşimez onderschept slim de pass. Abasıyanık verovert de bal door een tackle van achteren. Abasıyanık draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Iğdırlıoğlu met een snelle inworp. Adanalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adanalıoğlu geeft een hoge lob. Şanlıata maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BALIKESİR_SPOR - Tercan Belediye Spor 0:1

21e minuut.
Gamsız met een harde bal richting middenveld. Ağızlı kopt de bal weg. Ekşimez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şanlıata is nu in balbezit. Şanlıata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BALIKESİR_SPOR - Tercan Belediye Spor 0:2

23e minuut.
Horoz met een sublieme pass. Çakıl rent richting de bal. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlan onderschept slim de pass. Yiğitoğlan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Güneylioğlu probeert naar een medespeler te passen. Ağızlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağızlı speelt de bal door. Abasıyanık is nu in balbezit. Abasıyanık haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALIKESİR_SPOR 56%, Tercan Belediye Spor 44%.
BALIKESİR_SPOR - Tercan Belediye Spor 0:2

68e minuut.
Horoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Güneylioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermetoğlu is nu in balbezit. Güneylioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Güneylioğlu geeft een lange en hoge pass. Pideci bokst de bal weg. Şanlıata is nu in balbezit. Şanlıata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BALIKESİR_SPOR - Tercan Belediye Spor 0:3

73e minuut.
Çermik is nu in balbezit. Çermik speelt de bal door. Ağızlı is nu in balbezit. Yiğitoğlan verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitoğlan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Neşe onderschept slim de pass. Horoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Çermik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Çermik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALIKESİR_SPOR 49%, Tercan Belediye Spor 51%.
BALIKESİR_SPOR - Tercan Belediye Spor 0:3