Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akyazı Gençler Gücü meritroyale
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Kibar geeft de bal voor. Inworp. Yunt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zırhçıbaşı kopt de bal weg. Gamsız bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamsız passt de bal in één keer door. Ankaralı is nu in balbezit. Ankaralı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fincan kopt de bal weg. Klungelig pakt Karadeniz de bal. Kutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kekseler verovert de bal door een tackle van achteren. Kekseler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Karadeniz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fincan zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Pamuk is nu in balbezit. Pamuk passt de bal in één keer door. Zırhçıbaşı heeft problemen om de bal te vangen. Kurban onderschept slim de pass. Kurban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Yekpar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gamsız kopt de bal weg. Türkay rent richting de bal. Kurban onderschept slim de pass. Kurban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akyazı Gençler Gücü 29%, meritroyale 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akyazı Gençler Gücü - meritroyale 0:0

47e minuut.
Gamsız bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamsız passt de bal met de wreef. Pamuk speelt de bal door. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçüncü probeert naar een medespeler te passen. Gamsız kopt de bal weg. Kurban rent richting de bal. Kurban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Fincan de bal onder controle te krijgen. Gamsız rent richting de bal. Türkay is nu in balbezit. Gamsız verovert de bal door een tackle van achteren. Gamsız geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Üçüncü probeert naar een medespeler te passen. Kekseler kopt de bal weg. Karadeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadeniz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yeniyemiş onderschept slim de pass. Yeniyemiş geeft een hoge lob. Daar is Elazığlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadeniz rent richting de bal. Karadeniz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gamsız probeert de bal met de borst te controleren. Gamsız met een sublieme pass. Kurban is nu in balbezit. Ankaralı rent richting de bal. Ankaralı schiet op doel. Üçüncü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurban is nu in balbezit. Kurban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akyazı Gençler Gücü - meritroyale 1:0

85e minuut.
Yunt onderschept slim de pass. Yunt met een sublieme pass. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Ankaralı verovert de bal door een tackle van achteren. Ankaralı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akyazı Gençler Gücü - meritroyale 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akyazı Gençler Gücü 37%, meritroyale 63%.
Akyazı Gençler Gücü - meritroyale 2:0