Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Almus Spor FK Radlemon FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Orbay probeert naar een medespeler te passen. Niğdeli rent richting de bal. Niğdeli passt de bal met de wreef. Beyaz is nu in balbezit. Beyaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bayrak speelt de bal door. Beyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orbay. Orbay krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ertunç geeft de bal voor. Klungelig pakt Fakılı de bal. Altınyol rent richting de bal. Beyaz rent richting de bal. Beyaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Şenadam kopt de bal weg. Bolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolu passt de bal zonder na te denken. Beyaz is nu in balbezit. Beyaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Almus Spor FK - Radlemon FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almus Spor FK 35%, Radlemon FC 65%.
Almus Spor FK - Radlemon FC 1:0

48e minuut.
Orbay passt de bal in één keer door. Gülaçar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hepmert verovert de bal door een tackle van achteren. Hepmert schiet op doel. Peynircioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Almus Spor FK - Radlemon FC 1:1

60e minuut.
Özkalaycı rent richting de bal. Özkalaycı passt de bal in één keer door. Şenadam probeert naar een medespeler te passen. Yoluyokuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoluyokuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Takmaz de bal. Takmaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Gülaçar de bal. Şenadam is nu in balbezit. Şenadam schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Takmaz is nu in balbezit. Takmaz passt de bal zonder na te denken. Bolu rent richting de bal. Bolu draait met de bal, schiet en ... Altınyol maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Şenadam is nu in balbezit. Takmaz rent richting de bal. Takmaz met een sublieme pass. Yoluyokuş is nu in balbezit. Yoluyokuş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Beyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipahi verovert de bal door een tackle van achteren. Niğdeli onderschept slim de pass. Beyaz is nu in balbezit. Beyaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Solel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ertunç met de inworp. Bolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolu met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Almus Spor FK 47%, Radlemon FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Almus Spor FK - Radlemon FC 1:1