Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasarayss Özvatan Türk Gücü
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bursa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yediyiğit rent richting de bal. Numanoğlu begaat een overtreding. Yediyiğit raakt geblesseerd tijdens het duel. Yediyiğit wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasarayss - Özvatan Türk Gücü 0:1

4e minuut.
Bigalı geeft een hoge lob. Arda kopt de bal weg. Klungelig pakt Yörüklü de bal. Yörüklü haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sosyal de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Numanoğlu is nu in balbezit. Numanoğlu met een sublieme pass. Damlacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Damlacı schiet op doel. Bursa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Ayverdi rent richting de bal. Ayverdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasarayss - Özvatan Türk Gücü 0:2

18e minuut.
Yörüklü heeft problemen om de bal te vangen. Yörüklü passt de bal zonder na te denken. Bursa bereikt de bal nog maar net als eerste. Damlacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Damlacı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasarayss - Özvatan Türk Gücü 0:3

24e minuut.
Telli passt de bal met de wreef. Afyonkarahisar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sosyal krijgt een gele kaart. Afyonkarahisar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yörüklü komt bij de bal en schiet. Kınıklı bokst de bal weg.

34e minuut.
İytaş heeft problemen om de bal te vangen. Yediyiğit onderschept slim de pass. Yediyiğit speelt de bal door. Damlacı rent richting de bal. Damlacı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Şentürk met een snelle inworp. Yörüklü controleert de bal met de borst. Macitoğlu speelt de bal door. Damlacı rent richting de bal. Damlacı schiet op doel. Ersev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biner heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasarayss 54%, Özvatan Türk Gücü 46%.
Galatasarayss - Özvatan Türk Gücü 0:3

59e minuut.
Yörüklü passt de bal in één keer door. Numanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediyiğit onderschept slim de pass. Yediyiğit draait met de bal, schiet en ... Ersev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasarayss - Özvatan Türk Gücü 0:4

63e minuut.
Bursa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damlacı. Bursa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bursa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yörüklü rent richting de bal. Yörüklü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Şentürk met een snelle inworp. Özdeş heeft problemen om de bal te vangen. Yörüklü rent richting de bal. Yörüklü draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ayverdi probeert naar een medespeler te passen. Damlacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursa is nu in balbezit. Damlacı verovert de bal door een tackle van achteren. Damlacı schiet op doel. Paal! Ersev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasarayss 52%, Özvatan Türk Gücü 48%.
Galatasarayss - Özvatan Türk Gücü 0:4