Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŞANLIURFASPOR1 Yavuz Gençlik
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Bıkmaz met een snelle inworp. Yeşilyurt heeft problemen om de bal te vangen. Burhanoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yeşilyurt raakt geblesseerd tijdens het duel. Yeşilyurt neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kutman kan de bal niet met de borst controleren. Yeşilyurt is nu in balbezit. Burhanoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burhanoğlu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Balparmak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kafkaf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yeşilyurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalova verovert de bal door een tackle van achteren. Sevgin verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşilyurt rent richting de bal. Yeşilyurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŞANLIURFASPOR1 - Yavuz Gençlik 1:0

31e minuut.
Sivaslılar passt de bal in één keer door. Yeşilyurt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yalova. Yalova krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Inworp. Tiryaki met een snelle inworp. Kurtul speelt de bal door. Klungelig pakt Türker de bal. Türker haalt uit met een fantastische trap. Özbir bokst de bal weg.

37e minuut.
Yalova is nu in balbezit. Yeşilyurt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yalova raakt geblesseerd tijdens het duel. Yalova zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Türker heeft problemen om de bal te vangen. Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul schiet op doel. Özbir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŞANLIURFASPOR1 59%, Yavuz Gençlik 41%.
ŞANLIURFASPOR1 - Yavuz Gençlik 1:0

64e minuut.
Yalova is nu in balbezit. Yeşilyurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşilyurt passt de bal zonder na te denken. Sevgin rent richting de bal. Sevgin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŞANLIURFASPOR1 - Yavuz Gençlik 2:0

80e minuut.
Kirazcı geeft de bal voor. Inworp. Tiryaki met een snelle inworp. Kurtul rent richting de bal. Kurtul geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kurtul is nu in balbezit. Kurtul passt de bal zonder na te denken. Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Türker rent richting de bal. Türker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Balparmak met een sublieme pass. Yalova bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin onderschept slim de pass. Yeşilyurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşilyurt haalt uit met een fantastische trap. Ersöz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sunatekin de bal. Burhanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgin onderschept slim de pass. Sevgin schiet op doel. Ersöz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hamsi kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
ŞANLIURFASPOR1 - Yavuz Gençlik 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŞANLIURFASPOR1 44%, Yavuz Gençlik 56%.
ŞANLIURFASPOR1 - Yavuz Gençlik 3:0