Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BALIKESİR_SPOR gakkoş23
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Erzincanlıoğlu met een sublieme pass. Candoğan is nu in balbezit. Candoğan speelt de bal door. Ogeday rent richting de bal. Ogeday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Eliaçık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boray rent richting de bal. Boray geeft de bal voor. Orbay rent richting de bal. Orbay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Yiğitoğlan rent richting de bal. Eliaçık onderschept slim de pass. Eliaçık probeert naar een medespeler te passen. Candoğan is nu in balbezit. Candoğan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BALIKESİR_SPOR - gakkoş23 0:1

38e minuut.
Sermetoğlu probeert naar een medespeler te passen. Susmaz is nu in balbezit. Susmaz speelt de bal door. Yiğitoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALIKESİR_SPOR 63%, gakkoş23 37%.
BALIKESİR_SPOR - gakkoş23 0:1

58e minuut.
Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzincanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak rent richting de bal. Erzincanlıoğlu onderschept slim de pass. Erzincanlıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BALIKESİR_SPOR - gakkoş23 0:2

71e minuut.
Uslu kopt de bal weg. Eliaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlan begaat een overtreding. Yiğitoğlan krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Eliaçık probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Derman speelt de bal door. Yiğitoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlan draait met de bal, schiet en ... Kabak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BALIKESİR_SPOR - gakkoş23 1:2

79e minuut.
Tazegül geeft een hoge lob. Boray rent richting de bal. Boray passt de bal met de wreef. Erzincanlıoğlu is nu in balbezit. Erzincanlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BALIKESİR_SPOR - gakkoş23 1:3

86e minuut.
Yoldaş speelt de bal door. Tazegül bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazegül geeft de bal voor. Candoğan rent richting de bal. Candoğan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BALIKESİR_SPOR - gakkoş23 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BALIKESİR_SPOR 49%, gakkoş23 51%.
BALIKESİR_SPOR - gakkoş23 1:4