Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beykozspor 1908 SK DRAGON s.k
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 23.1
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Burdurlu onderschept slim de pass. Burdurlu passt de bal in één keer door. Yıldız is nu in balbezit. Türkay is nu in balbezit. Türkay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Burdurlu onderschept slim de pass. Burdurlu passt de bal met de wreef. Türkay rent richting de bal. Yıldız rent richting de bal. Yıldız draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kalkancı geeft een hoge lob. Türkay is nu in balbezit. Türkay probeert naar een medespeler te passen. Yıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beykozspor 1908 SK 60%, DRAGON s.k 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beykozspor 1908 SK - DRAGON s.k 0:0

52e minuut.
Kalasçı onderschept slim de pass. Inworp. Kafkasoğlu met een snelle inworp. Türkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkay geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Burdurlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdurlu probeert naar een medespeler te passen. Sevici rent richting de bal. Yıldız verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldız draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kıralmaz controleert de bal met de borst. Yıldız is nu in balbezit. Kıralmaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kıralmaz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
İlkerol bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinçbaş. İlkerol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İlkerol met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Alkışlar de bal. Türkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beykozspor 1908 SK - DRAGON s.k 0:1

81e minuut.
Türkay rent richting de bal. Yıldız rent richting de bal. Acıpayamlı begaat een overtreding. Acıpayamlı krijgt een gele kaart. Yıldız is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burdurlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Baytar passt de bal in één keer door. Gazcı is nu in balbezit. Gazcı probeert naar een medespeler te passen. Yıldız is nu in balbezit. Yıldız draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beykozspor 1908 SK 57%, DRAGON s.k 43%.
Beykozspor 1908 SK - DRAGON s.k 0:1