Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENERBAHÇE1995 Messi fk
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Seyyar onderschept slim de pass. Fındıkçıoğlu is nu in balbezit. Kutsalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan onderschept slim de pass. Pekcan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Zincirkıran de bal. Çelebi is nu in balbezit. Çelebi geeft een lange en hoge pass. Selviboylu is nu in balbezit. Selviboylu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Açıkkanat geeft een hoge lob. Davran is nu in balbezit. Davran speelt de bal door. Tanel is nu in balbezit. Tanel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Muşlu met de inworp. Ondokuzmayıs met een sublieme pass. Fındıkçıoğlu is nu in balbezit. Fındıkçıoğlu draait met de bal, schiet en ... Tazegül probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE1995 - Messi fk 0:1

31e minuut.
Kanatçı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çelebi met een snelle inworp. Manisalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manisalıoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındıkçıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Fındıkçıoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Tanel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE1995 57%, Messi fk 43%.
FENERBAHÇE1995 - Messi fk 0:1

51e minuut.
Kutsalmış rent richting de bal. Muşlu verovert de bal door een tackle van achteren. Muşlu probeert naar een medespeler te passen. Tanel is nu in balbezit. Tanel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Şahintuğ rent richting de bal. Şahintuğ geeft een hoge lob. Muşlu kopt de bal weg. Tanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Şahintuğ geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çelebi met de inworp. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE1995 50%, Messi fk 50%.
FENERBAHÇE1995 - Messi fk 0:1