Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsuz Birlik Spor Isparta S.K.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Beşok kopt de bal weg. Klungelig pakt Çanakkaleliler de bal. Nadide met een sublieme pass. Keskiner rent richting de bal. Keskiner schiet op doel. Özersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sekmez is nu in balbezit. Sekmez passt de bal zonder na te denken. Edirneliler heeft problemen om de bal te vangen. Keskiner rent richting de bal. Keskiner draait met de bal, schiet en ... Özersen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Inworp. Turan met een snelle inworp. Basmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Basmacı schiet op doel. Gültekin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsuz Birlik Spor - Isparta S.K. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsuz Birlik Spor 47%, Isparta S.K. 53%.
Arsuz Birlik Spor - Isparta S.K. 0:1

53e minuut.
Keskiner rent richting de bal. Nadide is nu in balbezit. Keskiner onderschept slim de pass. Çanakkaleliler is nu in balbezit. Çanakkaleliler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardinli met de inworp. Basmacı is nu in balbezit. Basmacı haalt uit met een fantastische trap. Yirmidokuzekim probeert de bal aan de voet te houden. Gültekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nadide met een sublieme pass. Ekim is nu in balbezit. Basmacı is nu in balbezit. Basmacı schiet op doel. Köylüoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsuz Birlik Spor 45%, Isparta S.K. 55%.
Arsuz Birlik Spor - Isparta S.K. 0:1