Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halkalı FK Fc Aquilas
Attack Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kırmızıbeyaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kırmızıbeyaz met een sublieme pass. Üzülmezer rent richting de bal. Üzülmezer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu geeft de bal voor. Daar is Kırmızıbeyaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Etken speelt de bal door. Ustael is nu in balbezit. Ay probeert naar een medespeler te passen. Hiçyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyılmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kırılmaz kan de bal niet met de borst controleren. Kırılmaz geeft een lange en hoge pass. Bahçeli heeft problemen om de bal te vangen. Üzülmezer rent richting de bal. Üzülmezer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kırmızıbeyaz speelt de bal door. Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu rent richting de bal. Üzülmezer verovert de bal door een tackle van achteren. Üzülmezer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ezilmez met een sublieme pass. Klungelig pakt Hacıoğlu de bal. Hacıoğlu passt de bal met de wreef. Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kırmızıbeyaz rent richting de bal. Kırmızıbeyaz met een sublieme pass. Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzülmezer schiet op doel. Bilecikli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Üzülmezer rent richting de bal. Üzülmezer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hacıoğlu is nu in balbezit. Alacabey onderschept slim de pass. Alacabey probeert naar een medespeler te passen. Ertuğrul rent richting de bal. Ertuğrul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halkalı FK 37%, Fc Aquilas 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halkalı FK - Fc Aquilas 0:0

58e minuut.
Ertuğrul verovert de bal door een tackle van achteren. Ertuğrul geeft een lange en hoge pass. Etken probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Üzülmezer is nu in balbezit. Üzülmezer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Fc Aquilas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halkalı FK 53%, Fc Aquilas 47%.
Halkalı FK - Fc Aquilas 0:1