Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 26
  • Stadion: amsenal Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1621
Çekerek Belediye Spor Beykozspor 1908 SK
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 22.6
waardeloos Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Çüngüş probeert naar een medespeler te passen. Dinçbaş rent richting de bal. Dinçbaş geeft de bal voor. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Terzi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rençber. Terzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sevici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. İlkkan heeft problemen om de bal te vangen. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çekerek Belediye Spor - Beykozspor 1908 SK 0:1

36e minuut.
Macitoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkhan rent richting de bal. Kalasçı probeert naar een medespeler te passen. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çekerek Belediye Spor - Beykozspor 1908 SK 0:2

44e minuut.
Acıpayamlı kopt de bal weg. Kuday probeert de bal aan de voet te houden. Karaca met een sublieme pass. Şimşirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şimşirci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çekerek Belediye Spor 48%, Beykozspor 1908 SK 52%.
Çekerek Belediye Spor - Beykozspor 1908 SK 0:2

50e minuut.
Elçin trapt de bal weg. Çüngüş kopt de bal weg. Kuday rent richting de bal. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bahçeci probeert naar een medespeler te passen. Karaca kopt de bal weg. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğatay geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Şimşirci draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Elçin trapt de bal weg. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çekerek Belediye Spor - Beykozspor 1908 SK 0:3

66e minuut.
Alkışlar geeft een hoge lob. Karamanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuday bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Şimşirci met een sublieme pass. Çüngüş is nu in balbezit. Çüngüş probeert naar een medespeler te passen. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Çekerek Belediye Spor - Beykozspor 1908 SK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çekerek Belediye Spor 58%, Beykozspor 1908 SK 42%.
Çekerek Belediye Spor - Beykozspor 1908 SK 0:4