Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucur Spor Marmaris Futbol Klübü
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Aytepe is nu in balbezit. Aytepe passt de bal zonder na te denken. Sabanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Semiren onderschept slim de pass. Semiren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gültiken is nu in balbezit. Gültiken geeft de bal voor. Hacıekrem kopt de bal weg. Ağrılı controleert de bal met de borst. Ağrılı schiet op doel. Alimoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Semiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk onderschept slim de pass. Güçlütürk probeert naar een medespeler te passen. Silahtaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtaroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucur Spor - Marmaris Futbol Klübü 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucur Spor 54%, Marmaris Futbol Klübü 46%.
Mucur Spor - Marmaris Futbol Klübü 0:1

74e minuut.
Külcüoğlu controleert de bal met de borst. Önder probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aytepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semiren rent richting de bal. Semiren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mucur Spor - Marmaris Futbol Klübü 1:1

77e minuut.
Aktimuroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iğdırlılar probeert naar een medespeler te passen. Aktimuroğlu speelt de bal door. Silahtaroğlu rent richting de bal. Silahtaroğlu draait met de bal, schiet en ... Ateşçi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Acemşah neemt de hoekschop. Sulugöz kan de bal niet met de borst controleren. Ateşçi bokst de bal weg. Klungelig pakt Silahtaroğlu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucur Spor - Marmaris Futbol Klübü 1:2

89e minuut.
Tunasoy geeft de bal voor. Inworp. Aktimuroğlu met een snelle inworp. Iğdırlılar rent richting de bal. Iğdırlılar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucur Spor 51%, Marmaris Futbol Klübü 49%.
Mucur Spor - Marmaris Futbol Klübü 1:2