Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 26
  • Stadion: FB81 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2611
Harran Türk Gücü Şahinler SK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Yurttaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurttaş passt de bal met de wreef. Kesken bereikt de bal nog maar net als eerste. İrem is nu in balbezit. İrem schiet op doel. Altınkılıç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bahçebozan is nu in balbezit. Bahçebozan met een sublieme pass. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Tarkan probeert de bal aan de voet te houden. Kolonyacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kesken verovert de bal door een tackle van achteren. Ferah is nu in balbezit. Ferah passt de bal in één keer door. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Tarkan kopt de bal weg. İrem speelt de bal door. Ferah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuğlu rent richting de bal. Tuğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Turpçu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turpçu met een sublieme pass. Bulmaz rent richting de bal. Bulmaz schiet op doel. Altınkılıç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harran Türk Gücü - Şahinler SK 1:0

25e minuut.
Turpçu is nu in balbezit. Kılınç onderschept slim de pass. Kılınç met een sublieme pass. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kesken is nu in balbezit. İrem onderschept slim de pass. İrem met een sublieme pass. Bulmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harran Türk Gücü - Şahinler SK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harran Türk Gücü 48%, Şahinler SK 52%.
Harran Türk Gücü - Şahinler SK 2:0

46e minuut.
Ferah bereikt de bal nog maar net als eerste. İrem rent richting de bal. Ferah onderschept slim de pass. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tuğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kurtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap. Kolonyacı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gölbaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferah is nu in balbezit. Ferah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Deniz kopt de bal weg. Ferah is nu in balbezit. Ferah passt de bal zonder na te denken. Tuğlu is nu in balbezit. Tuğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Azizoğlu rent richting de bal. Ferah rent richting de bal. Azizoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferah is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yurttaş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kurtar rent richting de bal. Kurtar geeft een lange en hoge pass. Zıbar kopt de bal weg. Bulmaz is nu in balbezit. Bulmaz haalt uit met een fantastische trap. Altınkılıç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
İrem is nu in balbezit. İrem probeert naar een medespeler te passen. Kılınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulmaz onderschept slim de pass. Bulmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Deniz is nu in balbezit. Deniz geeft een lange en hoge pass. Tepegöz kan de bal niet met de borst controleren. Bulmaz rent richting de bal. Bulmaz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harran Türk Gücü - Şahinler SK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harran Türk Gücü 49%, Şahinler SK 51%.
Harran Türk Gücü - Şahinler SK 3:0