Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altınordu Kooperatif Spor Şirvan Spor Gücü
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Daar is Tokdemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avşar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avşar schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Korkut rent richting de bal. Avşar onderschept slim de pass. Avşar speelt de bal door. Yuğtunç rent richting de bal. Yuğtunç geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Altınordu Kooperatif Spor - Şirvan Spor Gücü 1:0

36e minuut.
Korkut passt de bal zonder na te denken. Pazarcık is nu in balbezit. Hamsi maakt een afschuwelijke overtreding. Hamsi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altınordu Kooperatif Spor 42%, Şirvan Spor Gücü 58%.
Altınordu Kooperatif Spor - Şirvan Spor Gücü 1:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Hataylılar de bal onder controle te krijgen. Yuğtunç rent richting de bal. Erduyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuğtunç is nu in balbezit. Yuğtunç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Altınordu Kooperatif Spor - Şirvan Spor Gücü 2:0

73e minuut.
Karakoç geeft een lange en hoge pass. Sakarya kopt de bal weg. Uyumlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Törker is nu in balbezit. Törker schiet op doel. Paal! Yağmur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altınordu Kooperatif Spor - Şirvan Spor Gücü 2:1

76e minuut.
Hiçyılmaz rent richting de bal. Hataylılar rent richting de bal. Hataylılar passt de bal zonder na te denken. Avşar is nu in balbezit. Avşar geeft de bal voor. Bahçevan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erduyar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Altınordu Kooperatif Spor - Şirvan Spor Gücü 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altınordu Kooperatif Spor 51%, Şirvan Spor Gücü 49%.
Altınordu Kooperatif Spor - Şirvan Spor Gücü 3:1