Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beykozspor 1908 SK Mucur Spor
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Aytepe passt de bal in één keer door. Semiren is nu in balbezit. Acıpayamlı verovert de bal door een tackle van achteren. Aytepe verovert de bal door een tackle van achteren. Aytepe haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Önder geeft de bal voor. Dinçbaş rent richting de bal. Tunasoy begaat een overtreding. Tunasoy krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ardahanlı is nu in balbezit. Çüngüş verovert de bal door een tackle van achteren. Çüngüş speelt de bal door. Şehitarslan heeft problemen om de bal te vangen. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Karaali is nu in balbezit. Karaali met een sublieme pass. Alkışlar rent richting de bal. Semiren onderschept slim de pass. Semiren draait met de bal, schiet en ... Elçin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Terzi met de inworp. Acıpayamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ardahanlı zijn tegenspeler op de grond. Ardahanlı krijgt een gele kaart. Acıpayamlı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sevici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Şenadam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Aytepe passt de bal in één keer door. Semiren is nu in balbezit. Kıralmaz rent richting de bal. Semiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Semiren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Şehitarslan rent richting de bal. Çüngüş speelt de bal door. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap. Ateşçi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beykozspor 1908 SK - Mucur Spor 1:0

36e minuut.
Klungelig pakt Karaali de bal. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karaali krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beykozspor 1908 SK 53%, Mucur Spor 47%.
Beykozspor 1908 SK - Mucur Spor 1:0

46e minuut.
Terzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağrılı verovert de bal door een tackle van achteren. Sevici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sevici krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Kalasçı geeft de bal voor. Inworp. Ardahanlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültiken geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Ağrılı onderschept slim de pass. Ağrılı passt de bal met de wreef. Aytepe heeft problemen om de bal te vangen. Semiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Semiren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Terzi heeft problemen om de bal te vangen. Karaali verovert de bal door een tackle van achteren. Karaali speelt de bal door. Semiren is nu in balbezit. Semiren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beykozspor 1908 SK - Mucur Spor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beykozspor 1908 SK 55%, Mucur Spor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beykozspor 1908 SK - Mucur Spor 1:1