Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halkalı FK Beykozspor 1908 SK
Attack Tactiek 433
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Erciyes met een sublieme pass. Adanalıoğlu rent richting de bal. Adanalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dinçbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçbaş geeft de bal voor. Klungelig pakt Erdemli de bal. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Beykozspor 1908 SK 0:1

22e minuut.
Dinçbaş geeft de bal voor. Şehitarslan krijgt zijn hoofd ertegen. Erdemli kopt de bal weg. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Beykozspor 1908 SK 0:2

37e minuut.
Erciyes passt de bal met de wreef. Ay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ay passt de bal zonder na te denken. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Beykozspor 1908 SK 1:2

42e minuut.
Etken is nu in balbezit. Etken geeft de bal voor. Kalasçı probeert naar een medespeler te passen. Dinçbaş heeft problemen om de bal te vangen. Dinçbaş geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hacıoğlu is nu in balbezit. Şehitarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Şehitarslan schiet op doel. Bahçeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilecikli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Beykozspor 1908 SK 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halkalı FK 60%, Beykozspor 1908 SK 40%.
Halkalı FK - Beykozspor 1908 SK 1:3

46e minuut.
Şehitarslan probeert naar een medespeler te passen. Kuday met een sublieme pass. Kalasçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Kıralmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kıralmaz geeft een lange en hoge pass. Bahçeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan onderschept slim de pass. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Beykozspor 1908 SK 1:4

54e minuut.
Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu passt de bal met de wreef. Erciyes is nu in balbezit. Erciyes schiet op doel. Elçin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Beykozspor 1908 SK 2:4

63e minuut.
Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ... Bilecikli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Beykozspor 1908 SK 2:5

67e minuut.
Ezilmez kopt de bal weg. Sevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hacıoğlu krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Alkışlar rent richting de bal. Hacıoğlu onderschept slim de pass. Hacıoğlu passt de bal zonder na te denken. Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Elçin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ezilmez is nu in balbezit. Terzi onderschept slim de pass. Terzi passt de bal in één keer door. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Adanalıoğlu met een sublieme pass. Hiçyılmaz rent richting de bal. Hiçyılmaz probeert naar een medespeler te passen. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Halkalı FK - Beykozspor 1908 SK 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halkalı FK 44%, Beykozspor 1908 SK 56%.
Halkalı FK - Beykozspor 1908 SK 3:5