Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FENERBAHÇE1995 DRAGON s.k
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Atasoylu is nu in balbezit. Türkay verovert de bal door een tackle van achteren. Türkay passt de bal met de wreef. Yıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE1995 - DRAGON s.k 0:1

14e minuut.
Kafkasoğlu draait met de bal, schiet en ... Tuğral bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğral geeft de bal voor. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FENERBAHÇE1995 - DRAGON s.k 1:1

20e minuut.
Kafkasoğlu is nu in balbezit. Kafkasoğlu passt de bal zonder na te denken. Kutsalmış is nu in balbezit. Yıldız verovert de bal door een tackle van achteren. Yıldız schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE1995 - DRAGON s.k 1:2

27e minuut.
Burdurlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkay is nu in balbezit. Türkay passt de bal met de wreef. Yıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Seyyar kopt de bal weg. Kutsalmış heeft problemen om de bal te vangen. Burdurlu speelt de bal door. Yıldız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldız schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FENERBAHÇE1995 - DRAGON s.k 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE1995 57%, DRAGON s.k 43%.
FENERBAHÇE1995 - DRAGON s.k 1:3

54e minuut.
İlkerol kopt de bal weg. Türkay is nu in balbezit. Türkay met een sublieme pass. Burdurlu rent richting de bal. Burdurlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Akbulut onderschept slim de pass. Akbulut geeft de bal voor. Klungelig pakt İlkerol de bal. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FENERBAHÇE1995 64%, DRAGON s.k 36%.
FENERBAHÇE1995 - DRAGON s.k 1:3