Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fenergenclik07 amsenal
Normal Tactiek 424
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Rize geeft een hoge lob. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı probeert naar een medespeler te passen. Çorumlular rent richting de bal. Çorumlular draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rize is nu in balbezit. Rize passt de bal met de wreef. Yazmacı rent richting de bal. Yazmacı draait met de bal, schiet en ... Aslantaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fenergenclik07 - amsenal 0:1

13e minuut.
Altınyunus geeft een lange en hoge pass. Sadık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadık passt de bal met de wreef. Yazmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazmacı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Beşer met een snelle inworp. Çakı geeft de bal voor. Saimbeyli probeert de bal aan de voet te houden. Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Çorumlular speelt de bal door. Merdivenci rent richting de bal. Efeoğlu rent richting de bal. Merdivenci onderschept slim de pass. Merdivenci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Merdivenci is nu in balbezit. Çorumlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci rent richting de bal. Merdivenci schiet op doel. Daar is Saygıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fenergenclik07 - amsenal 1:1

38e minuut.
Merdivenci rent richting de bal. Tazegül rent richting de bal. Merdivenci onderschept slim de pass. Çorumlular rent richting de bal. Çorumlular schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fenergenclik07 - amsenal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenergenclik07 49%, amsenal 51%.
fenergenclik07 - amsenal 2:1

49e minuut.
Çorumlular onderschept slim de pass. Çorumlular probeert naar een medespeler te passen. Kordemir probeert naar een medespeler te passen. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fenergenclik07 - amsenal 3:1

51e minuut.
Pideci rent richting de bal. Efeoğlu is nu in balbezit. Pideci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pideci krijgt een gele kaart. Efeoğlu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Efeoğlu kan niet meer verder spelen. Kızıl komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kordemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordemir passt de bal zonder na te denken. Çorumlular probeert de bal aan de voet te houden. Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Altınyunus geeft een hoge lob. Pideci rent richting de bal. Pideci passt de bal in één keer door. Merdivenci is nu in balbezit. Merdivenci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fenergenclik07 - amsenal 4:1

71e minuut.
Tazegül met een sublieme pass. Yazmacı rent richting de bal. Kordemir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kordemir krijgt een gele kaart. Yazmacı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rize komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Uzun is nu in balbezit. Kordemir is nu in balbezit. Kordemir passt de bal met de wreef. Pideci rent richting de bal. Pideci geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saygıner heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fenergenclik07 44%, amsenal 56%.
fenergenclik07 - amsenal 4:1